Un om slab este cel pe care trebuie să-l trageți prin viață. Relația nu este egală, ci unilaterală, tu faci toată treaba murdară, iar el doar trage de-a lungul. Și, deși s-ar putea să te simți la început ca o mamă hrănitoare, devine epuizantă în timp. Nu așteptați până vă ardeți.

Deci, cum recunoști un om slab? Iată semnele:

1.Ajungi sa il cicalesti tot timpul

El te face ceea ce ai jurat să nu fii niciodată: un „cicalitoare”. Nu ați „înjurat” niciodată un bărbat și, într-o relație cu el, începeți să o faceți din ce în ce mai des. Și nu te poți abține. În mod constant trebuie să-i ceri să facă ceva sau să-i reamintească ce trebuie să facă, apoi să aștepți ca el să o facă. Dacă te simți ca mama lui, nu trebuie să fie așa.

2. Faci curatenie dupa el

Își risipește bunurile sau lasă resturi de mâncare peste tot. Problema este că se poate curăța după sine, dar nu. El așteaptă să o faci. Și tu cureți după el. Și nu numai fizic. Dacă are facturi neplătite sau nu vrea să meargă la serviciu, tu faci toată munca murdară. E ca un copil mare.

3.Are prietenii nu tocmai bune

Când își întâlnește prietenii, parcă s-ar fi întors la școală și nu într-un mod bun. Se îmbată, poate chiar consumă droguri, întâmpină probleme și doar face prostii. Nu crește. Cum poți vorbi serios cu cineva care nici măcar nu știe măsura?

4. Nu poate vorbi despre viitor.

Vrei să știi dacă relația ta are un viitor, vrei să-l dezvolți, dar imediat ce pomenești de nuntă sau de copii, el se sperie. Îi vezi panica în ochi, iar creierul său începe să-și dea seama ce poate face. Dacă nu se poate descurca singur, cum se va descurca cu copilul?

5.. El nu ascultă.

Dacă l-ai „văzut” deja, atunci el nu te ascultă cu atenție sau nu vrea să asculte ceea ce nu îi convine. Înseamnă și că a decis să nu te respecte. Un bărbat puternic își ascultă partenerul. Nu trebuie să fii de acord, dar este important să asculți.

6. El nu te apara

Poate că prietenii lui sunt cei care te calomniază sau tipul întâmplător de la bar, el nu te poate susține. Și el ar trebui să fie sprijinul și protecția ta, inclusiv emoțională.

7. Doar tu faci toate planurile.

Nu-l deranjează să ia parte la ele, dar nu planifică nimic el însuși. El, ca orice om slab, permite altora să facă totul pentru el. Nu vrea să fie lider.

8. El nu își asumă nici o responsabilitate.

Acesta este unul dintre semnele clare ale unui om slab. El nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru acțiunile sale. El găsește scuze sau dă vina pe alții.

9. El nu este emoțional.

Mulți oameni cred că bărbații slabi manifestă emoție, dar nu este cazul. Doar un bărbat puternic știe să-și arate emoțiile reale femeii sale.

10. Este egoist.

El nu face niciodată nimic special pentru tine. El așteaptă să faci totul singur.

sursa text : soulpost sursa imagine : unsplash

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Somnul alaturi de persoana iubita: 10 benefici pentru sanatate care nu pot fi puse la dubiu

Somnul bun si revigorant e posibil doar atunci când ne simțim în…
Daca ti-a placut da-i un share :

5 greseli pe care le fac femeile, din cauza carora nu pot gasi iubirea!

Încetează să le mai faci și viața ta se va schimba… Ești…
Daca ti-a placut da-i un share :

Băieții caută scuze. Bărbații fac un efort

Este greu să găsești un bărbat adevărat în oceanul băieților. Dar, în…
Daca ti-a placut da-i un share :

Opinia unui psiholog: 3 tipuri de femei pe care toti barbatii le doresc, dar se tem de ele

Știu, unii bărbați sunt provocați de expresia „femeie puternică”. Deseori aceștia echivalează…
Daca ti-a placut da-i un share :