Stăpânele pot fi condamnate, dar nu trebuie să injuri. Pentru că nu este întotdeauna posibil să controlezi de cine te îndrăgostești, nu știi întotdeauna statutul bărbatului de care te apropii și omul însuși nu îți spune întotdeauna despre asta. Există multe nuanțe și, în acest caz, există mai multă vinovăție pentru omul care înșală. Iar iubitorii au de învățat câteva lecții:

  1. Aceasta este alegerea unui om.

Majoritatea soțiilor dau vina pe o altă femeie pentru că și-a înșelat soțul. Dar dacă un om nu vrea, nu se va schimba niciodată. Va fi flatat de atenția și chiar persistența altei femei, dar își va aminti de soția sa, de dragostea și respectul pentru ea. Și dacă a înșelat, nu doar pentru că amanta s-a dovedit a fi o frumusețe.

  1. Nu este vina ta dacă înșală.

Noi, femeile, avem tendința de a ne învinui. Dar trădarea lui nu este nici vina soției sale, nici a ta. Acesta a decis să-l schimbe. Mai ales dacă nu știai deloc căsătorit.

  1. Nu vei fi niciodată prioritatea sa principală.

Chiar dacă își ascunde soția de tine, vei înțelege din comportamentul său că are lucruri mai importante de făcut decât tine. El va găsi întotdeauna scuze de ce nu se poate întâlni cu tine, dar se va aștepta ca tu să fii mereu liber pentru el.

El nu va încerca niciodată prea mult pentru tine, ci doar cu ce se simte confortabil. Nu va fi acolo când te vei simți prost. El va da întotdeauna preferință soției sale.

  1. Îți poți proteja inima.

Dacă știi inițial că este ocupat, înțelegi unde te duci. Nu vă puteți aștepta mai mult de la el decât doar vizite pentru sex. Dar femeile sunt atât de aranjate încât încă încep să-și construiască așteptări și să-și păstreze iluzii. Prin urmare, este mai bine să vă protejați inima și să nu vă mai implicați în ea.

  1. Este măgulitor.

Desigur, este măgulitor atunci când un bărbat care se presupune că iubește pe altul încalcă normele morale pentru tine. Că riscă pentru tine. Te simți de dorit, chiar simți un fel de putere. În plus, adrenalina a ceea ce nu ar trebui să faceți amândoi.

  1. Te îndoiești constant de tine.

În majoritatea cazurilor, iubita este conștientă de statutul ei. Și înțelege că nu și-ar dori să fie în locul soției bărbatului ei. Dar, în același timp, are sentimente pentru el. Prin urmare, se îndoiește de valorile sale și, de asemenea, de ceea ce merită: nu este ea cu adevărat demnă să fie mai mult decât o amantă?

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

5 semne ca in relatia ta exita probleme, pe care nu trebuie sa le ignori: iata ce spune acest expert in relatii

Expertul în relații, John Gottman, afirmă că el poate prezice dacă o…
Daca ti-a placut da-i un share :

Somnul alaturi de persoana iubita: 10 benefici pentru sanatate care nu pot fi puse la dubiu

Somnul bun si revigorant e posibil doar atunci când ne simțim în…
Daca ti-a placut da-i un share :

Opinia unui psiholog: 3 tipuri de femei pe care toti barbatii le doresc, dar se tem de ele

Știu, unii bărbați sunt provocați de expresia „femeie puternică”. Deseori aceștia echivalează…
Daca ti-a placut da-i un share :

Băieții caută scuze. Bărbații fac un efort

Este greu să găsești un bărbat adevărat în oceanul băieților. Dar, în…
Daca ti-a placut da-i un share :