Proprietați bune pentru dietă ale cepei roșii !

Proprietațile uimitoare ale cepei roșii în dietă! Ceapa roşie este una dintre legumele cele mai eficiente când vine vorba de slăbit. Îţi spunem cum slăbeşti cu ceapă roşie în mod corect, căci această trebuie consumată într-un anumit mod. 

Cepei roşiii nu i se acordă mereu atenţie pe care o merită. Această legumă nelipsită din orice bucătărie nu doar că da savoare mâncării, ci are şi o serie de proprietăţi curative. Ceapă roşie este bogată în vitaminele A, B şi C, substanţe antibiotice şi diuretice, precum şi săruri minerale cu un rol important în obţinerea unui echilibru general din punct de vedere imunitar.

Cum trebuie consumată pentru că arderile grăsimilor să fie mai rapide? Răspunsul vine prompt: Crudă! Ceapă călită sau fiartă îşi pierde din proprietăţi, fapt pentru care e bine să i introduci crudă în mâncarea ta, chiar şi în ciorbe. Dacă ţi se face rău de la ea, atunci căleşte-o în ulei de măsline (nu pune în cratiţă mai mult de două picături).

Pentru a pierde kilograme în mod sănătos, adică treptat, e bine să consumi cel puţin 60-70 de grame de ceapă pe zi. O poţi introduce în salate sau la preparatele din carne, cartofi sau tocăniţe. Ceapă roşie are un efect alcalinizant asupra organismului şi ajută la eliminarea toxinelor din corp, remineralizând organismul.

De asemenea, datorită proprietăţilor antioxidante, ceapă micşorează riscul afecţiunilor cardiovasculare şi ajută la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere. Ceapă roşie călită în ulei de măsline va face digestia mai uşoară, însă nu uită că cea mai bună varianta este să o mănânci crudă.

În numai o săptămâna de la introducerea cepei roşii în dietă, vei observă că trupul tău se modelează, iar sunculitele încep să dispară. Într-o luna de zile, consumată frecvent, ceapă roşie te scapă de 5 kilograme fără să rămâi cu vergeturi. 

Care sunt beneficiile cepei roșii pentru sănătate și siluetă? 

  • Sursă bogată de vitamine și minarele ( vitaminele A, B și C, fosfor, potasiu, mangan)
  • Substanțe antibiotice, deci este bună pentru tratarea și prevenirea infecțiilor și răcelilor
  • Întărește sistemul imunitar
  • Are rol antioxidant
  • Tratează colesterolul crescut și împiedică depunerea colesterolului pe artere, așa că dacă vrei colesterol bun, consumă ceapă roșie cât mai regulat
  • Previne și alte afecțiuni cardiovasculare
  • Are proprietăți diuretice, deci favorizează eliminarea toxinelor din organism
  • Stimulează sistemul digestiv
  • Are efect alcalinizant la nivelul organismului, fapt care ajută la prevenirea cancerului; s-a dovedit științific că un mediu acid în corp, duce la apariția diverselor tipuri de cancer
  • Accelerează arderea grăsimilor, favorizând o slăbire ușoară și sănătoasă fără a duce la formarea vergeturilor și are doar 30 de calorii
  • Te scapă de celulită, mai ales dacă consumi ceapă sub formă de suc; dietă cu suc de ceapă se ține timp de 3 luni dacă vrei să scapi complet de celulită

Cum slăbești cu ceapa roșie? Cum se consumă?

Spuneam și anterior că ceapă roșie nu se consumă călită sau fiartă, întrucât își pierde din proprietati.

Acum să nu se înțeleagă că trebuie să muști din ceapă ca dintr-un măr, pentru că asta este imposibil. Se recomandă, într-adevăr, consumul de ceapă roșie crudă, dar nu simplă ci atent condimentată și combinată cu alimentele potrivite. Ca să accelerezi arderea grăsimilor, trebuie să consumi zilnic ceapă crudă, de preferat cel puțin 60-70 grame. O poți consuma sub formă de salate, combinând cu alte legume cu puține calorii, iar pe deasupra să nu uitați să condimentati din plin cu ierburi aromatice.

Poate nu știați, dar există o dietă cu ierburi aromatice , iar secretul este simplu. Orice mâncare ai face, trebuie să pui aceste plante aromatice. Vă ajută chiar să favorizați arderea grăsimilor și puteți slăbi vreo 4-5 kilograme numai cu ajutorul lor. Ar fi o slăbire fără efort. De asemenea, ceapă roșie crudă poate fi introdusă și în supele de legume sau cu pui, dar și la preparatele din carne slabă, cartofi, tocănițe și ghiveci de legume.

Vedeți? Aveți la dipoziție mai multe variante și nu aveți cum să vă plictisiți și nici gustul nu are cum să vă deranjeze.

Dacă vreți totuși să ameliorați puțin gustul înțepător, vă recomand să căliți foarte puțin ceapa în 2-3 picături de ulei de măsline. Va căpăta un gust mai dulceag. Spuneam anterior că ceapa reduce colesterolul prost și îl înlocuiește cu colesterolul bun, dar să știți că puteți amplifica acest rezultat, dacă consumați și suplimente naturale pentru slăbit . Sunt relativ noi pe piață aceste produse și pe lângă faptul că vă ajută să dați jos un număr considerabil de kilograme, va îmbunătățește și starea generală de sănătate. Plus de asta, conține și alte ingrediente active, menite să vă elimine toxinele și să accelereze metabolismul.

După doar o săptămâna de la începerea curei cu ceapă roșie , veți observa cum corpul capătă o formă mai sculptată și asta pentru că vă scapă de enervantă celulita și vă topește grăsimea exact în locurile problematice.

Dacă vreți să profitați de acest beneficiu și chiar să-l amplificați, va recomand să faceți câteva exerciții pentru slăbit și tonifiere. Nu presupun mult efort fizic și pot fi făcute de oricine și o să vedeți ce tonus bun o să căpătați. Nu mai zic că după slăbire, pielea devine flască și are nevoie să fie tonifiată.

Cura de slăbire cu ceapă roșie poate fi ținută și mai mult de o săptămână. Slăbirea este naturală și ușoară, deci nu lezează organismul și puteți apela la această dietă până considerați că scăpați de kilogramele în plus, deci poate fi și mai mult de o săptămână.