Este greu să găsești un bărbat adevărat în oceanul băieților. Dar, în același timp, există o diferență uriașă între ele.

Băieții găsesc întotdeauna scuze pentru greșelile lor, le lipsește curajul de a-și cere scuze, în timp ce un bărbat adevărat își recunoaște greșeala și depune eforturi pentru a se îmbunătăți.

Băiatul îți va mărturisi dragostea, dar nu își va confirma cuvintele cu fapte. Dar omul dimpotrivă – prin faptele sale arată că te iubește.

Băiatul va fi întotdeauna intimidat de succesul tău. El va dori să fie aproape de o astfel de femeie, dar numai un bărbat adevărat va fi mândru de realizările tale.

Un bărbat adevărat își cunoaște propria valoare și vă va trata cu respect, vă va iubi așa cum meritați, pentru că știe că o meritați. La fel ca tine, el nu se va mulțumi cu mai puțin decât merită și exact asta îți trebuie. Știe că ești un diamant prețios, motiv pentru care el este alături de tine.

Băieții caută scuze, dar bărbații adevărați fac efortul.

Un om adevărat știe că fericirea ta este fericirea lui. De aceea o va face pentru tine. Băiatul va juca doar jocuri cu tine și va încerca să te manipuleze.

Un bărbat adevărat va face totul pentru siguranța ta. El te va ține de mână pe stradă, te va săruta și îți va pune capul pe piept, astfel încât să știi că nu te poți îngrijora de nimic.

Un bărbat adevărat îți apreciază timpul. Nu te va face să aștepți răspunsul lui. Și băiatul, dimpotrivă, nu vă va răspunde mult timp la apeluri și mesaje pentru a vă manipula sentimentele.

Un om adevărat este responsabil pentru greșelile sale. Nu se teme să-și ceară scuze, știe cât de importantă este într-o relație. Un băiat nu poate face asta. El va întoarce săgețile asupra ta, iar o astfel de relație toxică nu se termină bine.

Un bărbat adevărat se comportă ca un domn, iar acest lucru este firesc pentru el. El te tratează cu respect pentru că meriți. De asemenea, nu se teme să-și arate sentimentele.

Își va mărturisi dragostea, pentru că știe cât de importante sunt aceste trei cuvinte. Vrea să-și împărtășească sentimentele fără teama că alții vor afla despre asta. Băiatul, pe de altă parte, nu va fi sigur de ce vrea de la tine și de la relația ta, va considera sentimentele ca pe ceva mai jos decât el.

Un om adevărat nu se teme să iubească și să fie iubit.

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Somnul alaturi de persoana iubita: 10 benefici pentru sanatate care nu pot fi puse la dubiu

Somnul bun si revigorant e posibil doar atunci când ne simțim în…
Daca ti-a placut da-i un share :

Opinia unui psiholog: 3 tipuri de femei pe care toti barbatii le doresc, dar se tem de ele

Știu, unii bărbați sunt provocați de expresia „femeie puternică”. Deseori aceștia echivalează…
Daca ti-a placut da-i un share :

5 greseli pe care le fac femeile, din cauza carora nu pot gasi iubirea!

Încetează să le mai faci și viața ta se va schimba… Ești…
Daca ti-a placut da-i un share :

E dovedit științific! Bunătatea încetinește îmbătrânirea și te scapă de boli, prelungindu-ți viața

Împreună cu alimentația și exercițiile fizice adecvate, căldura sufletească și îngrijirea persoanelor…
Daca ti-a placut da-i un share :