Cea mai populara aplicație de navigare auto Waze le oferă utilizatorilor trei teme retro, care încearcă să aducă, prin imagine și sunet, nostalgia anilor ‘70, ‘80 și ‘90. De dragul nostalgiei și pentru a trece mai ușor timpul în trafic, Waze încearcă să-i distreze utilizatorii cu teme, pe care le numește Moods, și prin care pot fi schimbate anumite elemente vizuale și vocea care oferă indicații. Există trei teme care corespund anilor ‘70, ‘80 și ‘90. Fiecare dintre acestea include elemente caracteristice acelei epoci.

Acum, Waze anunță trei noi teme retro care evocă anii ’70, ’80 și ’90 atât prin imagine cât și prin sunet.

Fiecare include elemente caracteristice acelor vremuri, cum ar fi vocea unui instructor de fitness al anilor ’80 sau a unui DJ din anii ’70. Mai mult, ghidarea vocală cu aceste voci aduce expresii și intonații specifice.

Totodată, tema anilor ’70 permite afișarea mașinii personale pe hartă ca un clasic microbuz Volkswagen acoperit cu flori și simboluri ale păcii.

Trebuie menționat că cele trei teme retro pot fi utilizate numai dacă limba de afișare și ghidare aleasă în aplicație este Engleza, Franceza sau Portugheza.

via Profit

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.