Este posibil, după cum susțin unii cercetători, ca sângele Rh negativ să aibă legătură cu vechea descendență a nefilimilor , „îngerii căzuți” biblici?

Vi se poate părea foarte ciudat. dar unii cercetători cred că sângele RH negativ , un factor atât de straniu și misterios, este o urmă în ADN-ul uman al zeilor antici, al „îngerilor căzuți” ai BiblieiNephilimii. Conform acestei teorii, acest grup de sânge enigmatic și oarecum rar poate indica trăsături neumane în rezerva de gene, ceea ce înseamnă, în practică, că sângele RH negativ este puțin diferit de ADN-ul homo sapiens convențional.

Cercetătorul Robert Spehr oferă o perspectivă suplimentară asupra enigmei Rh negative: „Există 612 specii și subspecii de primate recunoscute de IUCN și nu au sânge RH negativ. Potrivit lui Spehr, dacă omenirea ar fi evoluat din același strămoș african, sângele lor ar fi compatibil, dar nu este, ci există diferite combinații posibile de compatibilitate a sângelui uman .

Există diferite tipuri de sânge, cele mai frecvente fiind: 0+ (38%), A + (34%) și B + (9%), cele mai rare sunt: ​​AB- (1%), B- (2%) , AB + (3%). Rețineți că 84% din toți oamenii au sânge RH pozitiv, dar în mod ciudat toate familiile regale sau de putere au sânge RH negativ.. Trebuie amintit că factorul RH din sânge, sau factorul Rhesus, a fost descoperit în 1940 de Karl Landsteiner și Alexander S. Wiener prin examinarea globulelor roșii ale unei specii de primate, Macacus Rhesus .

Dar cine erau nephilimii ?

Conform diferitelor interpretări, cuvântul de origine ebraică a fost tradus prin „îngeri căzuți” sau „giganți” Conform rădăcinii cuvântului aramaic „naphil”, traducerea corectă ar trebui să fie „gigant”, dar în limbajul aramaic în sine există cuvântul „AWS” (nephila) care indică constelația Orionului și mulți cercetători cred că rădăcina „nephil” se referă tocmai la Orion și că „nephilim” este pluralul său (locuitorii din Orion ??).

Nephilimii sunt menționați în diferite texte antice, inclusiv în Biblie. Conform acestor texte, numele Nephilim se referă la un popor creat prin încrucișarea dintre „fiii lui Dumnezeu” (mai probabil „a zeilor” traducând ebraica „bnei ha-elohim”) și „fiicele oamenilor”.

Astăzi, există numeroase trăsături criptice legate de această grupă de sânge rară și există multe întrebări la care cercetătorii, precum Spehr, încearcă să răspundă. De unde provine sângele RH negativ ? Este posibil ca, după cum se speculează o teorie, umanitatea să nu fie o rasă, ci o specie hibridă? Alți teoreticieni care împărtășesc teoria lui Spehr cred că există anumite trăsături care caracterizează oamenii cu sânge RH negativ :

IQ mai mare, sensibilitate, temperatură corporală mai mică, tensiune arterială mai mare, incidență crescută a abilităților psihice / intuitive, predominant ochi albaștri, verzi sau culoarea alunului, păr roșu sau roșiatic, sensibilitate pronunțată la căldură și lumina soarelui și, în unele cazuri, o vertebră suplimentară.

Cum vă afectează să știți, voi care aveți sânge RH negativ, că probabil proveniți din „îngerii căzuți” sau din zeii cerești? Poate că nu Nephilimii , poate o o altă specie (extraterestră?) .

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Povestea femeii sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

După ce fiica sa s-a îndrăgostit de un om de rând, mama…
Daca ti-a placut da-i un share :

Iata cum arata acum personajele din ‘Singur acasa’!

Filmul de comedie ‘Singur Acasa’ a facut copilaria foarte frumoasa multora dintre…
Daca ti-a placut da-i un share :

Un cățel dispărut s-a prezentat singur la secția de poliție

Politistii din Sectia de Politie Odessa, Texas, SUA, au avut parte de…
Daca ti-a placut da-i un share :

De ce cainii nu suporta si latra persoanele în stare de ebrietate?

Probabil că majoritatea proprietarilor de câini vor fi de acord că animalele…
Daca ti-a placut da-i un share :