Pisicile sunt unul dintre cele mai bune animale de companie pe care le puteți avea. Dacă ezitați să vă asumați responsabilitatea de a deține un animal de companie, vă recomandăm să vă uitați din nou la beneficiile de a avea o pisică. Sunt dulci, liniștite și independente, iar auzul ronțăitului unei pisici vă poate topi inima. Iată cinci motive pentru care ar trebui să dețineți o pisică.

1. Pisicile se spală singure

Pisicile sunt curate aproape 100% din timp. Asta înseamnă că nu trebuie să acorzi timp din ziua ta pentru a îndeplini o sarcină oarecum grea a spălării și îngrijirii pisicii tale.

2. Pisicile vor îndepărta rozătoarele casei și curții tale

Dacă nu sunteți un fan al rozătoarelor din casa dvs., pisica se va ocupa imediat de asta. Pisica ta poate chiar să-ți aducă premiul pentru a te face mândru!

3. Pisicile necesită întreținere redusă și sunt independente

Dacă credeți că nu aveți timp sau energie pentru a deține un animal de companie, atunci o pisică ar putea fi perfectă pentru tine. Îngrijirea unei pisici necesită mai puțină responsabilitate decât alte animale. Cei care au locuri de muncă cu normă întreagă pot fi liniștiți, știind că pisicuta lor se poate îngriji singură în mare parte. Și când ai timp suplimentar, să stai cu pisica ta, te va face să te simți mai bine ca niciodată.

4. Pisicile sunt o alegere ecologică ca animale de companie

A avea un stil de viață „verde” poate fi dificil, dar o pisică este o alegere excelentă pentru potențialii proprietari de animale de companie care doresc să rămână ecologici. Studiile arată că resursele necesare pentru hrănirea și îngrijirea unei pisici au o amprentă de carbon mai mică decât pentru alte animale.

5. Pisicile pot ajuta la reducerea stresului

Cu toții ne stresăm, iar oamenii au multe modalități diferite de a-și ameliora stresul. Proprietarii de pisici pot reduce tensiunile acumulate mângâind capul prietenului lor cu blană. Mângâierea unei pisici eliberează endorfine în creier, ceea ce te face mai fericit. De asemenea, pisicile au cea mai moale blană!

Există atât de multe motive pentru care ar trebui să aveți o pisică care vă poate umple casa cu dragoste. Adoptați o pisicuță care are cu adevărat nevoie de o casă.

Sursa photos : Unsplash

Daca ti-a placut da-i un share :
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Povestea femeii sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

După ce fiica sa s-a îndrăgostit de un om de rând, mama…
Daca ti-a placut da-i un share :

Rechinii sunt singurele animale despre care se știe că nu se pot îmbolnăvi de cancer.

Rechinii sunt singurele animale despre care se știe că nu se pot…
Daca ti-a placut da-i un share :

Jeanne de Clisson, aristocrata care a devenit pirat, jurând răzbunare împotriva regelui pentru execuţia soţului său

Jeanne de Clisson a rămas în istorie cu numele de „Leoaica din…
Daca ti-a placut da-i un share :

Mai mult de 52% din populatia lumii are sub 30 de ani

Potrivit Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO), pana in…
Daca ti-a placut da-i un share :